vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

2.804 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766698 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Den elegante seng er designet med fokus på både komfort og æstetik, og er det perfekte valg for dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din sovestilling og nyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det unikke LED-lys langs sengens kant skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet og tilføjer en moderne touch til din indretning. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nats søvn med enestående støtte og komfort. Topmadrassen med et hudvenligt betræk giver en ekstra lag af blødhed og beskyttelse.

Den praktiske USB-stik gør det let at oplade dine enheder og holde styr på ledninger og kabler. Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med denne kontinentalseng med LED-lys kan du skabe dit eget lille tilflugtssted derhjemme, hvor du kan slappe af, sove godt og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne elegante og funktionelle seng.

Scroll to Top