vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.017 kr.

Oplev luksus og komfort i din egen seng. Med LED-lys, stilfuldt design og premium materialer giver denne kontinentalseng dig en god nats søvn hver gang. Bestil nu og få den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766825 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Med sit moderne design og praktiske funktioner, vil denne seng ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføje et stilfuldt touch til dit hjem.

Sengen er beklædt med slidstærkt cremefarvet stof, som både er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, mens du læser eller ser tv. Det farverige LED-lys under sengen skaber en hyggelig stemning og tilføjer et strejf af luksus til din soveværelsesindretning.

Den højtydende madras med pocketfjedre sikrer optimal komfort og støtte, mens den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og enkel, så du kan nyde din nye seng hurtigt.

Bemærk venligst, at hygiejniske årsager forbyder returnering af madrassen, hvis emballagen er åbnet. Sengen leveres med alt hvad du behøver for nem installation, inklusive LED-strips og strømkabel. Skab et harmonisk og stilfuldt soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort og skønhed i dit hjem.

Scroll to Top