vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.990 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i blødt fløjl. Oplev perfekt komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735176 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×190 cm kombinerer stilfuldt design med enestående komfort for en god nattesøvn. Sengen er betrukket med blødt og luksuriøst fløjl, der er behageligt at røre ved og tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en perfekt støtte og tilpasning til din krop, mens den mellemhårde fasthed sikrer både stabilitet og komfort. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, så du kan nyde en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Med denne kontinentalseng er en god nattesøvn garanteret.

Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugervenlig manual til nem montering. Den mørkegrå farve og det stilfulde design gør denne kontinentalseng til et ideelt valg for enhver, der søger både stil og komfort. Vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top