vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

2.995 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlsmørkegrå. Ekstra komfort, stilfuldt design og overlegen kvalitet. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735182 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker den bedste søvnoplevelse. Sengen er designet med fokus på maksimal komfort og afslapning, og vil sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Den bløde fløjlsbeklædning af sengegavlen og sengerammen giver sengen et elegant og luksuriøst udseende, samtidig med at den er behagelig at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og indbydende overflade, der indbyder til ren afslapning.

Med en praktisk justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition efter behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, lang holdbarhed og en behagelig støtte til din krop. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en stabil liggeposition og den rette fasthed, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din seng.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle den. Med målene 203 x 93 x 118/128 cm for sengen, 90 x 200 x 20 cm for madrassen og 90 x 200 x 5 cm for topmadrassen, passer denne kontinentalseng perfekt til dit soveværelse.

Invester i din søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med madras, og oplev en nattesøvn af høj kvalitet, som du fortjener. Gør din hverdag bedre med denne elegante og komfortable seng, der vil blive dit foretrukne sted at slappe af og genoplade energien.

Scroll to Top