vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

2.979 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse, stilfulde kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design. Din bedste nats søvn venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739631 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne elegante seng vil ikke kun forbedre dit soveværelses æstetik, men også give dig en uovertruffen nattesøvnoplevelse.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt at ligge på. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give den optimale rygstøtte, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller din yndlingsserie.

Det imponerende LED-lys langs sengens ramme skaber en atmosfære af ro og hygge i dit soveværelse. Du kan vælge mellem en række farver og lysindstillinger og skabe det perfekte miljø til afslapning eller læsning.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der garanterer høj kvalitet og lang levetid. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret og behagelig søvn hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra støtte og komfort til din krop. Den er let at rengøre og vedligeholde, så du kan nyde en frisk og ren seng hver nat.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at samle denne luksuriøse seng og begynde at nyde alle dens fordele.

Oplev det ultimative inden for komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse, og lad denne seng blive centrum for dit soveværelse.

Scroll to Top