vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.490 kr.

Få en god nats søvn og skab en hyggelig stemning med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Perfekt til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739702 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm er en drømmeagtig tilføjelse til ethvert soveværelse, der ønsker at kombinere stil, funktionalitet og komfort. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet om natten, men et elegant møbelstykke, der vil forvandle rummet med sit moderne design og smarte funktioner.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve udstråler en rolig og afslappende atmosfære, der indbyder til søvn. Det åndbare stof er behageligt mod huden og sikrer, at du kan sove godt hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din seng til din foretrukne siddestilling, mens du læser eller ser tv.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en magisk stemning i rummet. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og bevægelse, så du undgår forstyrrelser i løbet af natten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sørger for ekstra komfort og støtte til din krop.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Vær opmærksom på, at sengens LED-lys kræver en 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken. Vi anbefaler ikke at returnere madrassen efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun et smukt møbelstykke, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Lad dig forføre af det blå lys og den ultimative komfort, som denne seng har at tilbyde. Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med denne elegante og innovative kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top