vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

3.588 kr.

Skab en luksuriøs stemning med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og blå stof. Gør din soveværelseoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739733 Kategori:

Dykp ned i en verden af luksus og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå farve. Med denne seng kan du opleve den ultimative søvnoplevelse i et smukt design, der vil forvandle dit soveværelse til en stilfuld oase.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk at se på – den er også designet med fokus på komfort og funktionalitet. Den slidstærke stofbetræk giver sengen et elegant og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, mens du nyder at læse en bog eller se tv i sengen.

Det virkelige højdepunkt ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme. Skab en beroligende atmosfære i dit soveværelse med en regnbue af farver, der skaber en magisk stemning i rummet. Du vil elske at slappe af i din seng med det blide lysskær, der skaber den perfekte stemning til afslapning og søvn.

Men komforten stopper ikke der. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Med en seng i dimensionerne 140×190 cm får du rigelig plads til at strække dig ud og slappe af. Den leveres med alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Alt er nemt at samle med den medfølgende brugermanual.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til et elegant og behageligt rum, hvor du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat. Gør dig selv den luksus at investere i en seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også giver dig den komfort og støtte, du fortjener. Er du klar til at drømme sødt og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen?

Scroll to Top