vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

3.703 kr.

Oplev uovertruffen komfort og elegant belysning med vores vidaXL kontinentalseng. Det perfekte mix af stil og funktionalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739735 Kategori:

Træd ind i en verden af stilfuld og moderne komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof, en seng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer en subtil elegance til dit soveværelse. Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, vil denne seng være et imponerende og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din seng til dine behov, mens de farverige LED-lysstrips tilføjer en stemningsfuld belysning til dit rum. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på at få en god nats søvn med optimal støtte og komfort. De pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og afslappende søvnoplevelse.

Topmadrassen af høj kvalitet er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en seng i lysegrå stof, der er konstrueret med fokus på både stil og funktion, kan du omdanne dit soveværelse til et luksuriøst og indbydende rum. Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof – en seng, der vil løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og velvære.

Scroll to Top