vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.390 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng – skabt til ultimativ komfort og stil. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702477 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i elegant mørkegrå stof er en perfekt kombination af stilfuldt design og uovertruffen komfort. Slap af og opnå en dyb og forfriskende søvnoplevelse med denne luksuriøse seng, der er designet til at give dig den ultimative afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddende stilling for optimal komfort, mens den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en perfekt støtte til din ryg og krop.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig overflade. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en bekymringsfri nattesøvn hver aften.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder en brugermanual. Skab en luksuriøs og afslappende soveoase i dit hjem med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof. Det er den perfekte seng til dig, der ønsker det bedste inden for komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top