vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder grå

3.063 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse kunstlæder finish og komfortable madras vil sikre dig en god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733038 Kategori:

Vil du have en dybere og mere luksuriøs søvnoplevelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i kunstlæder i størrelsen 80×200 cm i smuk grå farve det perfekte valg for dig. Denne elegante seng kombinerer stil og komfort på en enestående måde, og vil med garanti forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt kunstlæder, som ikke blot er let at rengøre, men også giver sengen et luksuriøst og moderne udseende. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som sikrer en optimal støtte og komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Så hvis du ønsker en seng, der giver dig den ultimative søvnkomfort kombineret med stilfuldt design, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i kunstlæder lige noget for dig. Giv dig selv den luksuriøse søvnoplevelse, du fortjener, og opgrader dit soveværelse med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top