vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.504 kr.

Forkæl dig selv med vores elegant designede kontinentalseng i fløjl – den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet til din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666673 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL tilbyder dig den ultimative komfort og en luksuriøs søvnoplevelse. Med sin sorte fløjlsbeklædning og elegante design vil denne seng være et smukt og stilfuldt tilskud til ethvert soveværelse.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse den efter din foretrukne siddeposition, når du læser eller ser tv i sengen. Det bløde fløjlsmateriale føles behageligt og lækkert mod huden, og sikrer en afslappende og behagelig søvn hele natten.

Den medfølgende madras er designet med pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og giver optimal støtte og komfort. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din soveoplevelse.

Sengen er fremstillet af høj kvalitet fløjlstekstil, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer en holdbar og langvarig brug. Den leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri.

Så hvis du drømmer om en god nats søvn i en elegant og komfortabel seng, så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Oplev den ultimative afslapning og luksus med denne vidunderlige seng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og harmoni.

Scroll to Top