vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.687 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Skab et elegant soveværelse med denne moderne, komfortable seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667757 Kategori:

Opdag en ny standard for komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen med madras i målene 140×200 cm i en fortryllende mørkegrå fløjl. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse hver nat. Med sit bløde fløjlsmateriale, der er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, vil du opleve ren velvære, når du hviler dig i denne kontinentalseng.

Sengen er designet med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte og mulighed for at tilpasse sengen til dine behov. Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre, der sikrer maksimal holdbarhed og tilpasningsevne til din krop. Med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort i balance, vil du sove som en drøm på denne kontinentalseng.

Den hudvenlige topmadras tilføjer et ekstra lag af blød komfort og beskyttelse mod slide. Den er også nem at vedligeholde og holdbar i brug. Sengen leveres med alt, hvad du behøver for nem montering, og hver detalje er skabt med fokus på kvalitet og stil.

Bring stil, komfort og elegance ind i dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng. Oplev en ny standard for søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Livet er for kort til dårlig søvn. Invester i dig selv og din nattesøvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top