vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.495 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En drøm af komfort og stil i sort, perfekt til din nattesøvn. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666475 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en dybdevirkende og forfriskende nattesøvn. Med sit elegante design og luksuriøse materialer tilbyder denne seng en ultimativ kombination af stil og komfort. Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en sofistikeret og stilfuld dimension til ethvert soveværelse.

Sengen leveres med en praktisk justerbar sengegavl, der giver god støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal støtte og tilpasningsevne. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre yderligere komfort og beskyttelse leveres sengen med en hudvenlig topmadras, der giver ekstra blødhed og støtte. Det slidstærke betræk sikrer, at topmadrassen bevarer sin form og komfort i lang tid. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med et elegant sort fløjlsovertræk og et solidt konstruktion af træ, er denne kontinentalseng en investering i både stil og søvnkvalitet. Så tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Din krop og sind vil takke dig hver nat, når du svæver ind i drømmeland på denne drømmeseng. Din søvn er vigtig – gør den til en prioritet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top