vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.405 kr.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Ultrablød madras, elegant design og premium komfort – en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696041 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i stof blå er det ultimative valg for en god nattesøvn og en oplevelse af ren luksus i dit soveværelse. Med sit slidstærke og stilfulde stof tilføjer denne seng både elegance og funktionalitet til dit hjem. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en perfekt støtte, men tilføjer også et strejf af raffinement til din soveområde.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der garanterer en usammenlignelig komfort og støtte. Pocketfjedrene absorberer effektivt bevægelser og støj, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård madras i topkvalitet er denne seng perfekt til enhver sovestilling og vil sikre din krop den nødvendige støtte og komfort.

Sengens bløde og hudvenlige topmadras er den sidste prik over i’et, der sikrer en ekstra lag af komfort og hygiejne. Den lette og åndbare topmadras tilføjer en ekstra følelse af velvære til din soveoplevelse.

vidaXL kontinentalsengen med madras er ikke bare et møbel, det er en investering i din kvalitet af søvn og livsstil. Med dens smukke blå farve og nøje udvalgte materialer vil dette møbel ikke kun opfylde dine behov, men også forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende tilflugtssted. Køb denne seng i dag, og oplev forskellen i din søvnkvalitet og livsstil.

Scroll to Top