vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.544 kr.

Få den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde 140×190 cm seng med mørkegrå stofmadras sikrer gode nætters søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696075 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ afslapning? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof på 140×190 cm det perfekte valg for dig. Denne smukke og stilfulde kontinentalseng er ikke bare et møbel, men en oplevelse i sig selv.

Sengen er omhyggeligt designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver sengen et elegant udseende, men også sikrer åndbarhed og holdbarhed. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal rygstøtte, uanset om du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du forvente en yderst behagelig og støttende søvnoplevelse. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, der absorberer støj og stød, hvilket giver dig ro i sindet og en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod huden. Denne topmadras øger ikke kun din komfort, men tilføjer også en ekstra lag af beskyttelse til din seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og ligetil.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med sit elegante design i mørkegrå stof og solidt fundament vil denne seng være et stilfuldt og komfortabelt indslag i dit soveværelse. Giv dig selv den bedste gave nogensinde – en god nats søvn hver nat – med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top