vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.651 kr.

Få komfort i topklasse med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde 140×200 cm seng i gråbrun stof giver dig en god nats søvn, hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696109 Kategori:

Få den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×200 cm. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en dyb og afslappende søvn hver nat.
Med sit elegante og slidstærke gråbrune stof ser denne kontinentalseng ikke kun smuk ud, men er også yderst åndbar og holdbar. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så du kan nyde optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.
Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, lang holdbarhed og en fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og vibrationer, hvilket bidrager til en fredelig søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den nødvendige stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.
Topmadrassen, med sit hudvenlige og bløde stofbetræk, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Den er designet til at beskytte madrassen og sikre, at du får en behagelig og hygiejnisk overflade at sove på.
Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Med hver pakke medfølger en brugervenlig manual, der gør samlingen af sengen hurtig og nem.
Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng, der ikke kun vil forbedre din søvnkvalitet, men også tilføje en elegance til dit soveværelse. Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i en god nats søvn med vores eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top