vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

3.762 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en stilfuld kunstlæderfinish og en komfortabel madras i størrelsen 140×200 cm er denne seng den ultimative kombination af stil og komfort. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664489 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i elegant kunstlæder i sort farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt balance mellem stil, komfort og funktion. Med sit slidstærke kunstlæder af høj kvalitet kombineret med et solidt lærketræsramme, er denne seng skabt til at holde og give dig mange års god søvn.

Sengen er designet med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, uanset om du foretrækker at sidde op i sengen og læse din yndlingsbog eller se din favoritserie. Den medfølgende madras med pocketfjedre leverer en enestående støtte, der tilpasser sig din krops naturlige konturer og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og støttende soveoplevelse uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er betrukket med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod huden og sikrer en ekstra lag af luksus og komfort til din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. For nem montering følger der en brugervenlig manual med hvert produkt. Denne livsændrende seng leveres komplet med en sengeramme, justerbar sengegavl, madras og topmadras, alt sammen for at sikre dig den mest afslappende og luksuriøse søvnoplevelse, du fortjener. På med vælg hvad du vil drømme om i nat.

Scroll to Top