vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

2.731 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde fløjlsoverflade og komfortable madras sikrer en god nats hvile hver gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666508 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL vil transformere din søvnoplevelse og bringe en ny dimension af luksus til dit soveværelse. Den bløde fløjlsbeklædning i en smuk lysegrå farve skaber en varm og indbydende atmosfære, der øjeblikkeligt beroliger dine sanser. Fløjlets tætte og jævne fibre giver en utrolig blød og behagelig overflade at hvile på.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser en god bog eller ser din yndlingsserie. Den er designet med din komfort i tankerne og sikrer, at din ryg har den nødvendige støtte, uanset hvad du laver i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig til din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der er betrukket med et hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid. Den er designet til at forlænge levetiden på din madras og sikre, at du altid får en ren og hygiejnisk søvnoverflade.

Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du har brug for, inklusive en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Med dens elegante lysegrå farve, holdbare konstruktion og enkel montering, vil denne seng være det ultimative centrum for afslapning og velvære i dit soveværelse. Forkæl dig selv med en god nats søvn og en luksuriøs oplevelse med denne vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top