vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.046 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlsmateriale, som kombinerer stil og komfort perfekt. Opdag din bedste søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666538 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i målene 100×200 cm i fløjl mørkegrå vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og indbydende oase, der garanterer dig en god nats søvn hver nat. Sengens fløjlsbløde overflade er ikke kun behagelig at røre ved, men skaber også en æstetisk appel, der vil tilføje elegance til dit hjem.

Denne kontinentalseng er designet med omtanke for din komfort og velvære. Med en justerbar sengegavl kan du let tilpasse din siddeposition, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv. Madrassen, der er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, sikrer ikke kun holdbarhed, men også en støjsvag og støddæmpende søvnoverflade, der tilpasser sig dine bevægelser for optimal støtte og komfort.

Den mellemhårde støtte i madrassen er ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed i sengen uden at gå på kompromis med komforten. Med en hudvenlig topmadras, der kombinerer slidstærkt betræk med blødt skumfyld, vil du sove trygt vel vidende, at din seng er designet med dine behov og komfort i tankerne.

Denne komplette sengesæt leveres med alt, hvad du har brug for til nem samling, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Vælg denne vidaXL kontinentalseng for at skabe en luksuriøs soveoplevelse i dit hjem og nyd en god nats søvn i stil og komfort. Giv dig selv den gave af en søvnoplevelse i luksus med denne elegante og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top