vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.613 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Perfekt kombination af komfort og stil til din daglige hvile.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666601 Kategori:

Drømmer du om luksus og komfort i din hverdag? Så er vidaXL kontinentalsengen med fløjl i lysegrå lige noget for dig. Denne elegante seng kombinerer stilfuldt design med høj kvalitet og maksimal komfort for en god nattesøvn.

Den bløde fløjl, der pryder sengens overflade, er ikke kun luksuriøs at se på, men også utroligt behagelig at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og indbydende overflade, der indbyder til afslapning og velvære.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun et stilfuldt element, men også praktisk designet for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Justérbar i højden kan du nemt tilpasse den efter dine behov og præferencer.

Madrasen med pocketfjedre sikrer en yderst behagelig og støttende liggeflade. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og behagelig soveoplevelse.

Topmadrassen er ikke bare en ekstra komfortabel bonus – den er også hudvenlig og slidstærk, hvilket giver dig den ultimative soveoplevelse. Med vidaXL kontinentalsengen får du en samlet løsning til din søvn, der fokuserer på både velvære og stil.

Forkæl dig selv med en seng, der er skabt til komfort og design. Skab dit personlige fristed og oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med fløjl i lysegrå. En investering i din søvnkvalitet og velvære.

Scroll to Top