vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.405 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant fløjl, perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666637 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå, Pris: 4623.00,

Drømmer du om en nattesøvn fyldt med luksus og komfort? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Sengen er ikke blot et møbel, men et kunstværk designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Indhyllet i blødt og luksuriøst fløjl, er denne kontinentalseng en sand fornøjelse for både øjet og kroppen. Fløjlens tætte og jævne fibre tilføjer en følelse af elegance og hygge til dit soveværelse, mens den mørkegrå farve tilfører en tidløs og smagfuld touch.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der ikke blot tilføjer et elegant element til designet, men også giver dig den nødvendige støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en fantastisk komfort og støtte til din krop. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropskontur perfekt, hvilket resulterer i en dybere og mere afslappende søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af blødhed for din soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Skab dit eget personlige fristed med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet, er alt hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse samlet i én pakke.

Vælg komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative luksus i dit soveværelse. En god nats søvn venter dig.

Scroll to Top