vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

3.013 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. En elegant madras i fløjl, perfekt til en god nats søvn og stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796655 Kategori:

Den fløjlssenge fra vidaXL kombinerer luksus med funktionelt design for at give dig den ultimative søvnoplevelse. Den bløde fløjlsoverflade skaber en indbydende atmosfære, der indhyller dig i ren komfort og afslapning. Med en justerbar sengegavl kan du skræddersy din søvnposition for maksimal støtte og komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte til en god nats søvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen er hudvenlig og bidrager til en ren og hygiejnisk søvnoverflade.

Den elegante sort-fløjls seng er fremstillet af høj kvalitets materialer, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ, for at sikre lang holdbarhed og stabilitet. Med målene 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse og tilfører en touch af elegance.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt til at skabe en indbydende oase af ro og afslapning i dit soveværelse. Lad dig forkæle med komfort og stil med denne fløjlsseng, der kombinerer æstetik med funktionalitet på smukkeste vis.

Scroll to Top