vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.200 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde lysegrå farve og medfølgende madras giver dig en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764777 Kategori:

Vil du ikke have mere information om denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL? Denne seng er ikke bare en almindelig seng – den er en invitation til en verden af luksus og komfort, hvor hver eneste detalje er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Lad os starte med sengens slidstærke stof i en smuk lysegrå farve. Dette stof er ikke kun elegant at se på, det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket betyder, at din seng vil se godt ud i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at læse eller se tv med optimal rygstøtte.

Madrasen på denne kontinentalseng er noget særligt. Den er fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjerde fjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan bevæge dig frit om natten uden at blive forstyrret. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Men det stopper ikke der. Topmadrassen på denne seng er lavet af et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt at ligge på. Den ekstra lag af komfort vil gøre din søvnoplevelse endnu bedre og mere afslappende.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder brugermanual. Så hvorfor vente med at opgradere din søvnoplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL? Gør dig selv en tjeneste og invester i din søvnkvalitet i dag.

Scroll to Top