vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.379 kr.

Drømmer du om ultimativ komfort og stil? Oplev vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med blåt stof og madras i topkvalitet. En luksuriøs investering i god søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764783 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort. Dette luksuriøse soveværelsesmøbel er designet med fokus på at sikre dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk blå farve, der tilføjer et friskt og moderne touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun flot at se på, men det er også åndbart og kan modstå daglig slitage, hvilket giver dig en seng af høj kvalitet, der vil vare i mange år.

Det unikke ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne funktion giver dig mulighed for at opnå optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se dine yndlingsserier.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For ekstra komfort er der også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Denne topmadras beskytter din madras og forlænger dens levetid samtidig med at den sikrer dig en ekstra lag af luksus.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Med denne komplette sengesæt får du alt, hvad du har brug for til at skabe den perfekte søvnzone i dit hjem. Invester i din søvnkvalitet med denne elegante og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top