vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.354 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng med blødt fløjlsovertræk. Skab dit drømme-soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795568 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Med sit elegante design og høje kvalitetstilbud giver denne seng dig den afslapning, du fortjener efter en lang dag.

Sengen er betrukket med blødt og luksuriøst fløjlstof, der føles behageligt mod huden. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for optimal støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Madrassen er udstyret med holdbare pocketfjedre, der sikrer en god nats søvn ved at tilpasse sig din krop og absorbere bevægelser.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og giver ekstra komfort for en endnu bedre søvnoplevelse. Alt i alt er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Sengen er fremstillet af robuste materialer, herunder fløjlstof af høj kvalitet, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Med en størrelse på 140×200 cm passer denne seng perfekt til dit soveværelse og giver dig den plads, du har brug for til en god nats søvn.

Vælg vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Lad denne seng være dit fristed for afslapning og genopladning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top