vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.282 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt fløjl og ekstra komfortabel madras. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795569 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg til dig, der søger den perfekte kombination af luksus, komfort og stil i din soveværelse. Lad dig forføre af det elegante og bløde fløjlsmateriale, der omslutter sengen og skaber en indbydende atmosfære. Med en størrelse på 140×200 cm er denne kontinentalseng ideel til par eller individuelle gæster, og dens mørkegrå farve tilføjer en sofistikeret touch til enhver indretning.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, den er også utroligt praktisk med muligheden for at justere højden for optimal komfort, uanset om du foretrækker at læse en bog eller se tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver enestående støtte og tilpasning til din krop, mens den mellemhårde fasthed sikrer den rette balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen er ikke kun en ekstra detalje, den er også hudvenlig og sikrer en behagelig overflade at hvile på. Med en slidstærk overflade og blød fyld er denne topmadras den perfekte prik over i’et for din soveoplevelse.

Ingen detaljer er blevet overset med denne kontinentalseng fra vidaXL. Den leveres med alt, hvad du behøver for nem montering, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage, slappe af og se frem til en god nats søvn i din nye drømmeseng.

Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Lad den forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære, hvor du kan hvile og genoplade din energi til en ny dag.

Scroll to Top