vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder grå

3.258 kr.

Giv din søvnoplevelse et løft med vores moderne kontinentalseng. Med kunstlæderfinish og komfortabel madras sikrer vi dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768349 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder i en smuk grå farve er en uovertruffen kombination af stil og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og luksus. Det slidstærke kunstlæder er ikke kun let at rengøre, men det tilføjer også et strejf af elegance til dit rum. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte til din ryg, uanset om du vil slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madras med pocketfjedre er designet med din komfort i tankerne. Pocketfjedrene formår at absorbere stød og støj, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort hele natten igennem, hvilket gør denne seng ideel for enhver sovestilling. Topmadrassen er hudvenlig og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Kombinationen af den elegante sengeramme, sengegavl, madras og topmadras skaber en harmonisk helhed, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted. Med dette sæt får du ikke kun en god nattesøvn, men også et smukt møbel, der vil pryde dit hjem i årevis.

Opgrader dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort kombineret med en stilfuld og moderne æstetik. Gør din søvn til en prioritet og invester i denne luksuriøse seng, der vil give dig drømmesøvn hver nat. Din krop vil takke dig, og dit sind vil være klart til nye udfordringer hver dag. Søvn er nøglen til en sund livsstil, så lad denne kontinentalseng føre dig ind i en verden af fredelig hvile og velvære.

Scroll to Top