vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

2.666 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Oplev den ultimative søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731022 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med en madras på 90×190 cm i sort fløjl er det ultimative valg for dig, der ønsker den mest luksuriøse og komfortable søvnoplevelse. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også sikre dig en dyb og afslappende søvn hver nat.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov og giver ikke kun en elegant finish, men også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, får du den ideelle kombination af støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre er kendt for at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig søvn uden forstyrrelser.

Madrasens mellemhårde støtte er perfekt til dem, der sover på maven, da den giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også slidstærk og blød at ligge på, hvilket tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt hvad du behøver for at skabe den perfekte sovekomfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Skab dit personlige oase af komfort og luksus med denne smukke vidaXL kontinentalseng. Giv dig selv den gave af en god nattesøvn, og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag – du fortjener det.

Scroll to Top