vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.447 kr.

. Oplev ultimativ komfort med vores elegante kontinentalseng med bløde madrasser i luksuriøst blåt stof. Redefinér din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731288 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof tilføjer denne kontinentalseng en sofistikeret touch til ethvert soveværelse. Det åndbare stof sikrer, at du altid kan holde dig komfortabel og afslappet hele natten.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som kan tilpasses efter din behov. Uanset om du foretrækker at læse en bog eller se tv, giver sengegavlen optimal støtte til din ryg og nakke, så du kan slappe af med stil.

Madrasen på denne kontinentalseng er designet med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskontur for ultimativ komfort. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er fremstillet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Med sit slidstærke stofbetræk er topmadrassen designet til at forlænge levetiden på din madras samtidig med at den tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du skal bruge for nem montering, inklusive en brugervenlig manual. Perfekt til dig, der søger den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet i din seng. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof.

Scroll to Top