vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.769 kr.

Dyrt design til en overkommelig pris. Sove som en dronning i vores luksuriøse kontinentalseng med komfortabel madras. Oplev ægte afslapning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762805 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk gråbrun farve er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med et enkelt og rent udseende er sengen designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god nats søvn.

Den slidstærke stofbeklædning af sengen er ikke kun elegant, men også åndbar, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Den mellemhårde støtte giver stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen i hudvenligt stof sikrer ekstra blødhed og komfort.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt møbel, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med en solid konstruktion og høj kvalitet i alle detaljer er du garanteret års afslappende og behagelig søvn. Oplev luksusen ved at eje denne elegante kontinentalseng og forvandl dit soveværelse til et oase af fred og komfort.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage en brugervenlig manual til nem montering. Pakken indeholder en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras i højeste kvalitet. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver dag med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top