vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.470 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores komfortable kontinentalseng i fløjl – en perfekt kombination af stil og komfort til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726768 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå, Pris: 2800.00. Nyd en god nattesøvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Designet til at tilbyde maksimal afslapning og komfort, er denne seng en drøm at falde i søvn på hver aften. Den bløde fløjlsoverflade af sengen tilføjer en fornemmelse af luksus og elegance til dit soveværelse og giver dig en behagelig berøring hver gang du lægger dig ned. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, mens du læser en bog eller ser en film i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, vil du opleve en utrolig støtte og tilpasningsevne, der sikrer en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig mulighed for at falde i søvn uden at blive forstyrret af partnerens bevægelser. Den mellemhårde støtte af madrassen er ideel til dem, der sover på maven, da den fremmer en korrekt rygposition og forbedrer søvnkvaliteten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blød komfort og beskyttelse til din madras. Den bløde skumfyld sikrer, at du vågner op udhvilet og klar til dagen. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Med en solid sengeramme og materialer af høj kvalitet er denne kontinentalseng designet til at være både stilfuld og komfortabel.

Nyd dit næste kapitel af god søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå. Med en blanding af elegance, komfort og holdbarhed er denne seng det perfekte valg for enhver, der søger en god nats søvn og en stilfuld tilføjelse til deres soveværelse. Pakken indeholder alt hvad du har brug for til nem montering og hurtig opstilling. Bestil din kontinentalseng i dag og tag det første skridt mod en mere afslappet og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top