vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.475 kr.

Få luksuriøs komfort i dit soveværelse med vores sort fløjlskontinentalseng. En perfekt kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726769 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort er mere end bare en seng – den er et fristed for komfort og afslapning. Forestil dig at glide ned i den bløde fløjlseng efter en lang dag og lade dig blive omsluttet af luksus og velvære. Den bløde fløjloverflade inviterer dig til at slappe af i en dyb søvn, mens du nyder det behagelige stof mod din hud.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun en visuel glæde for øjet, men den er også praktisk. Du kan justere højden for at sikre den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop, mens den giver den rette støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til enhver sovestilling og sikrer en stabil og behagelig nattesøvn.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og komfortable skumfyld, tilføjer et ekstra lag af øget velvære. Den sluttede pakke med seng, madras og topmadras er en komplet oplevelse af luksus og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro.

Med sin elegante sorte fløjlsoverflade og robuste konstruktion af lærketræ og krydsfiner vil denne kontinentalseng ikke kun give dig en god nattesøvn, men den vil også tilføre dit soveværelse en touch af elegance og stil. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Livet er for kort til at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Med vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort investerer du ikke kun i en seng, men i din egen velvære og komfort. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen – du fortjener det.

Scroll to Top