vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

2.648 kr.

Få luksus og komfort i dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Den stilfulde sorte fløjlsbeklædning og den komfortable madras i målene 90×190 cm giver dig en fornemmelse af en drømmeseng. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726798 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med en fløjlsblød madras vil forvandle din søvnoplevelse og give dig en helt ny grad af komfort og afslapning. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlstekstur vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også din nattesøvn. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver ekstra beskyttelse og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Sengen er konstrueret med holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer lang levetid og stabil støtte. Den smukke sorte farve passer perfekt til ethvert soveværelsesindretning.

Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, så du har alt, hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse. Med denne kontinentalseng vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen og være klar til en ny dag i fuld vigør. Tag din søvn til næste niveau med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top