vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

2.957 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Unikt design, komfort og kvalitet samlet i ét, perfekt til din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726831 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras på 100×200 cm i en smuk lysegrå fløjl vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Forestil dig at synke ned i den bløde fløjlsmadras efter en lang dag, følelsen af velvære og afslapning vil overvælde dig.

Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs touch til din indretning. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en chic udseende, men understøtter også din ryg perfekt, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krops form for en optimal søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen sikrer ekstra komfort og beskyttelse mod slid med sit hudvenlige betræk af polyester. Detaljerne er nøje overvejet for at sikre en høj kvalitet og holdbarhed. Og med en brugervenlig manual medfølger produktet for nem montering.

Giv dig selv den gave af en god nats søvn med denne elegante kontinentalseng. Tag det første skridt til en forbedret søvnkvalitet og invester i din komfort og velvære med vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i lysegrå fløjl.

Scroll to Top