vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.631 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Med elegant design og komfortabel madras sikrer vi dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726867 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

Du fortjener en god nattesøvn, og med vores vidunderlige kontinentalseng kan du nyde ultimativ komfort og afslapning hver eneste nat. Den bløde fløjl føles luksuriøs mod din hud og tilføjer en elegant touch til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en høj kvalitet, holdbarhed og en støjsvag søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til alle sovestillinger. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskytter din madras mod slid.

Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse, derfor kommer sengen med en brugervenlig manual til nem montering. Skab et rum af ro og luksus med vores kontinentalseng i mørkegrå fløjl, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis.

Forkæl dig selv med denne fløjlsbløde kontinentalseng, der vil løfte din søvn til nye højder med stil og komfort. En god investering i din søvnhygiejne og velvære.

Scroll to Top