vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.326 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Høj kvalitet og stilfuldt design til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733328 Kategori:

Den ultimative søvnoplevelse venter dig med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i en elegant lysegrå farve. Tag dine nætter til et helt nyt niveau med denne luksuriøse seng, der ikke kun tilbyder en behagelig hvile, men også et stilfuldt og moderne design, der vil pryde ethvert soveværelse.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen, og den tilføjer en ekstra dimension af elegance til sengens udseende.

Madrasen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse effektivt, hvilket sikrer uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Den er slidstærk og behagelig og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en brugervenlig manual medfølger denne seng nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved denne fantastiske søvninvestering.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med madras. Skab et elegant og indbydende soveværelse, der indbyder til afslapning og ro, og lad denne seng være midtpunktet i din natlige oase. Oplev den ultimative komfort, stil og kvalitet med denne fantastiske seng, der leverer en drømmende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top