vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

3.635 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728023 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs og behagelig oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk sort fløjl. Denne elegante seng kombinerer stil med komfort for at sikre, at du får den bedst mulige søvn.

Den bløde fløjlsmateriale tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse og er behageligt at røre ved. Samtidig giver den praktiske sengegavl dig mulighed for at justere højden for optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort hele natten.

Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, hvilket giver dig en ekstra lag komfort, når du hviler på sengen. Den er designet til at beskytte madrassen og forlænge dens levetid.

Denne kontinentalseng leveres med en solid sengeramme og alt nødvendigt tilbehør til nem montering. Oplev en god nat søvn og opgrader dit soveværelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl.

Scroll to Top