vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.780 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Få en behagelig naturlig søvnoplevelse med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728909 Kategori:

Vågn op til en forfriskende morgen i en seng fyldt med komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen med madras i målene 90×190 cm i en smuk mørkegrå farve. Den bløde fløjl, der pryder denne seng, skaber en luksuriøs og indbydende atmosfære, der inviterer til total afslapning. Fløjlet er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret touch til enhver soveværelsesindretning.

Den praktiske sengegavl kan justeres efter behov og giver optimal støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller din yndlingsserie. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer både holdbarhed og en tilpasset støtte, som absorberer støj og bevægelser. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig nattesøvn.

Den medfølgende hudvenlige topmadras er designet med et blødt stofbetræk og fyld af skum, der giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Denne topmadras tilføjer en ekstra dimension af blødhed og luksus til din soveoplevelse.

Livet er for kort til dårlig søvn, så giv dig selv den ultimative gave med en vidaXL kontinentalseng med madras i 90×190 cm. Med en elegant sammensmeltning af stil og funktionalitet vil denne seng ikke kun forbedre dit soverum, men også dine søvnmønstre. Så tag det næste skridt mod en bedre søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top