vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

2.713 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – en perfekt kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728938 Kategori:

Hvis du drømmer om en god nattesøvn og en luksuriøs oplevelse hver gang du lægger dig til at sove, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 90x200cm det perfekte valg for dig. Denne elegante seng kombinerer stilfuldt design med komfort i en uovertruffen kvalitet.

Den bløde fløjlsbeklædning i en smuk mørkegrå farve giver sengen et eksklusivt udtryk og en behagelig overflade at berøre. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse udseende, og med denne seng får du den perfekte blanding af elegance og komfort.

Sengegavlen på kontinentalsengen kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør det muligt for dig at tilpasse sengen efter dine individuelle behov og skabe den perfekte atmosfære for afslapning og hvile.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og lang holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og stød effektivt, hvilket betyder, at du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal komfort og stabilitet, særligt egnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med kontinentalsengen, har et hudvenligt stofbetræk og fyld af blød skum, som sikrer en behagelig og hygiejnisk soveoplevelse. Du kan være sikker på, at du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen efter en nat på denne vidunderlige seng.

Livet er for kort til dårlig søvn. Med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå kan du forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Tag skridtet mod bedre søvn i dag og invester i din velvære med denne luksuriøse kontinentalseng, som vil forvandle dine nætter og give dig den søvn, du fortjener.

Scroll to Top