vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

3.786 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng 140×200 cm i sort kunstlæder. Oplev luksus til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724783 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor hvert enkelt element er nøje udvalgt for at sikre både komfort og holdbarhed.

Sengens ramme er polstret med slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, som ikke kun giver et luksuriøst udseende, men også er let at rengøre og fjerne eventuelle pletter. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og absorberer stød og støj, når du bevæger dig om natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvn.

Topmadrassen, der følger med, er lavet af hudvenligt stof og sikrer ekstra blødhed og komfort. Med en brugervenlig manual medfølger sengen, så du nemt kan samle den selv derhjemme.

Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Drøm sødt og vågn frisk og veludhvilet med denne seng, der kombinerer stil, kvalitet og funktionalitet på bedste vis.

Scroll to Top