vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.987 kr.

Opdag ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse 140×190 cm seng i cremefarvet stof giver dig en himmelsk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696171 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet.

Drøm dig væk og oplev en dyb søvn med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er ikke bare en seng – den er et symbol på ultimativ afslapning og velvære. Lad dig forføre af det enkle og stilfulde design, der vil tilføre elegance til ethvert soveværelse.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der både er åndbart og luksuriøst at røre ved. Den justerbare sengegavl tilbyder den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af eller nyde en god bog.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og en behagelig nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser og tilpasser sig kroppens form, hvilket giver dig den optimale støtte, uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden.

For ekstra komfort følger der en hudvenlig topmadras med, der forbedrer søvnkvaliteten og tilføjer en ekstra lag af blød komfort. Topmadrassen har et slidstærkt stofbetræk, der er nemt at holde rent og behageligt mod huden.

Tag dine nætter til nye højder med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet og gør din søvnoplevelse til ren luksus. Gør drømmen om den perfekte nattesøvn til virkelighed med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top