vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.970 kr.

Få en himmelsk søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Blødt stof, ergonomisk design og perfekt størrelse til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687723 Kategori:

Lad mig male et billede for dig: Forestil dig en fremragende nattesøvn, hvor du svæver væk i en følelse af ren luksus og komfort. Dette er præcis, hvad vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm tilbyder dig. Med sit enkle og elegante design vil denne seng ikke kun være en behagelig oase i dit soveværelse, men også et stilfuldt statement.

Stoffet på sengen er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og yderst slidstærkt. Du kan stole på, at denne seng vil holde i mange år uden at miste sin elegance. Sengegavlen kan justeres i højden, hvilket gør den ideel til både afslapning og læsning. Den giver den perfekte støtte til din ryg, uanset om du ligger ned eller sidder op.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Sammen med den hudvenlige topmadras vil du opleve en himmelsk komfort og støtte til din krop.

Denne kontinentalseng i cremefarvet stof vil tilføre dit soveværelse en aura af elegance og sofistikeret stil. Uanset om du bruger den til en god nats søvn eller til at slappe af med en god bog, vil denne seng være din trofaste følgesvend. Så lad dig forkæle med ultimativ luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Din nattesøvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top