vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

3.759 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. En luksuriøs og stilfuld mørkegrå seng, der garanterer en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687727 Kategori:

Dyk ned i drømmeland med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit trætte hoved, det er en oase af komfort og velvære, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Nyd det perfekte møde mellem stil og funktionalitet med denne kontinentalseng, der er designet til at give dig den ultimative afslapning. Den slidstærke stofbetræk tilføjer et elegant og rent look til din soveværelsesindretning samtidig med, at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid.

Sengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine individuelle behov for optimal rygstøtte, når du sidder op og nyder en god bog eller ser dit foretrukne tv-program. Den integrerede madras med pocketfjedre tilbyder en yderst komfortabel soveoplevelse med høj holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du forstyrrer ikke din partner, når du drejer dig om natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Skab din egen private oase med vores vidaXL kontinentalseng med madras, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse og vågn op veludhvilet og klar til en ny dag. Imødekom dine drømme og invester i din bedste søvn nogensinde med vores kontinentalseng.

Scroll to Top