vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.736 kr.

Forkæl dig selv med vores komfortable kontinentalseng i smukt lysegrå stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694097 Kategori:

Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm i en elegant lysegrå farve. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktionalitet for at sikre dig en god nats søvn hver nat.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke blot tilføjer et sofistikeret touch til dit soveværelse, men også sikrer god åndbarhed og lang holdbarhed. Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra stabilitet.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre den bedst mulige søvnoplevelse.

Med en sengestel fremstillet af massivt lærketræ og krydsfiner kombineret med konstrueret træ er denne kontinentalseng både elegant og holdbar. Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge til nem montering, så du hurtigt kan nyde godt af den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Transformér din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og vågn frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top