vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

3.691 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante mørkegrå farve og den behagelige madras vil sikre dig en fantastisk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694098 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og kvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×190 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse og tilbyder både stilfuldt design og praktisk funktionalitet.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå nuance tilføjer et tidløst og sofistikeret touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og yderst slidstærkt, hvilket garanterer en lang levetid for din seng.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og give optimal komfort, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Sengegavlen er designet til at støtte din ryg på bedst mulig vis og tilføjer samtidig et elegant touch til sengens overordnede udseende.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabil og behagelig liggestilling uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Med et slidstærkt stofbetræk og fyld af blødt skum sikrer topmadrassen, at du får den bedst mulige søvnoplevelse hver nat.

Bemærk, at for at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet brudt. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne kontinentalseng enkel og ligetil.

Gør din søvn til en prioritet og invester i din velvære med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Lad drømmene føre dig til en tilstand af ro og afslapning hver nat, takket være denne luksuriøse seng, der omslutter dig i komfort og stil.

Scroll to Top