vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

3.678 kr.

Skab din drømmesoveværelse med vores elegante kontinentalseng i lysegråt stof. Luksuriøs komfort og stil til en overkommelig pris. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694128 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i stof i en elegant lysegrå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt blanding af stil og komfort i soveværelset. Denne seng er skabt til at give dig den optimale søvnoplevelse og en velbalanceret støtte hele natten igennem.

Det slidstærke stof, der omslutter sengen, udstråler en ren og enkel elegance, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Sengens praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, tilbyder en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier.

Den eksklusive madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til både ryg- og mavesovere, da den giver stabilitet og komfort i ét.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, er det perfekte lag af komfort, der fuldender oplevelsen af luksus i denne kontinentalseng. Den beskytter madrassen og giver dig ekstra blød støtte, uanset hvordan du foretrækker at sove.

Med et stilrent design og en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner vil denne kontinentalseng klæde ethvert soveværelse og tilføre en aura af elegance og komfort. Komplet med en brugervenlig monteringsvejledning for enkel og problemfri opsætning, er denne seng det ultimative valg for dig, der værdsætter kvalitet, stil og en god nattesøvn. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top