vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

3.925 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng fra vidaXL i elegant sort stof. Ideel størrelse til god søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694130 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i målene 140×200 cm i elegant sort stof er den ultimative løsning, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Forestil dig at glide ind i en dyb søvn på denne ekstraordinære seng og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at den vil være en del af din nattesøvn i mange år fremover. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du tilpasse højden til din foretrukne position og opnå perfekt støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, byder vidaXL kontinentalsengen på en unik kombination af støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

Den mellemhårde madras giver en stabil og behagelig liggeflade, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Med en hudvenlig topmadras, der er blød og komfortabel, vil du opleve en himmelsk følelse, der får dig til at elske din seng endnu mere.

Vi garanterer, at vidaXL kontinentalsengen med madras vil overgå dine forventninger og give dig den perfekte nattesøvn, du fortjener. Invester i din fremtidige søvnkvalitet med dette enestående produkt, der leveres med en detaljeret brugermanual for nem installation. Oplev komforten og elegance i dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Gør din søvn til en prioritet og lad denne seng være dit første skridt mod en mere afslappende og forynget tilværelse.

Scroll to Top