vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.637 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng. Med en blød madras og elegant design er dette det perfekte valg for komfort og æstetik. Bestil i dag og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688619 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL giver dig ikke blot en god nattesøvn, men også en oplevelse af luksus og komfort hver eneste nat. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Sengens slidstærke stof i en elegant sort farve tilføjer et touch af elegance til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde ved sengen. Den justerbare sengegavl er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og samtidig give dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrasen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den er designet med et slidstærkt stofbetræk og fyld af skum, der sikrer en behagelig og støttende overflade at sove på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Med en solid sengeramme af massivt lærketræ og konstrueret træ er denne kontinentalseng bygget til at holde i mange år.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt til en god nattesøvn og en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Optimer din søvn og din hverdag med denne eksklusive seng – du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top