vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.674 kr.

Opdag ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Luksuriøs madras og elegant design i sort stof for en god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689642 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med sit stilfulde design og funktionelle egenskaber er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Den slidstærke stofbetræk skaber et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Sengegavlen kan justeres i højden for optimal rygstøtte og komfort, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kendt for deres exceptionelle kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse for en rolig nattesøvn uden forstyrrelser. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der sover på maven og ønsker en skræddersyet komfortoplevelse.

Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige stofbetræk, tilføjer ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid.

Du kan være sikker på kvaliteten af denne kontinentalseng, der er lavet af robuste materialer og konstrueret til at sikre langvarig holdbarhed og komfort.

Lad denne vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof blive det ultimative centrum for afslapning og velvære i dit soveværelse. Invester i din nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne luksuriøse seng.

Scroll to Top