vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.975 kr.

Få den bedste søvn i en vidunderlig kontinentalseng fra vidaXL. Luksuriøs komfort med stil i cremefarvet stof – din nøgle til drømmeland.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689769 Kategori:

Denne værdifulde livsforbedrende investering, vidaXL kontinentalsengen med en madras på 140×190 cm i en smuk cremefarve, er skabt til at bringe komfort, stil og høj kvalitet ind i dit soveværelse. Med sit enkle og elegante design er denne seng et perfekt valg for dem, der værdsætter både æstetik og funktionalitet.

Sengens slidstærke stof i en beroligende cremefarve tilføjer en touch af luksus, samtidig med at det er åndbart og praktisk slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fornemmelse af luksus, men også den ideelle støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en høj kvalitet og en behagelig søvnoplevelse. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en rolig og uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig stabilitet og komfort.

Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, hvilket giver dig det perfekte sted at hvile hovedet efter en lang dag. Alt dette er præsenteret i et praktisk og nemt monterbart design, der kommer med en brugermanual for din bekvemmelighed.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en oplevelse af ultimativ komfort og luksus i dit eget hjem. Giv dig selv gaven af en god nattesøvn og invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen. Din søvn fortjener det bedste, og denne kontinentalseng vil sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top